Valguseleht

Andestamisest läbi aegade

Hiljuti oli mul kogemus, kus tundsin, kuidas tugev negatiivne energia mulle peale hüppas, nii et korraks jättis süda löögi vahele ja kurk oli justkui kinni, õhk läbi ei läinud enam. Ja mõne hetke pärast oli kõik korras. Ja järgmised kaks päeva muudkui tajusin, et midagi mul küljes on, võõrast ja häirivat. Polnud ammu olnud sellist olukorda, kus tervele rindkerele surus ja tundsin, nagu keegi oleks nööri mulle kaela ümber pannud, nii et sain parasjagu hingata, aga pikali olles oli ikka väga ebamugav. Tavaliselt on sellised tundemärgid seotud needuste ja maagiliste rituaalienergiatega ja mida kõrgemaks vibratsioon tõuseb, seda raskem on neid energiaid taluda. Ja nagu ma olen juba õppinud oma teel käies, siis alati ei tasu otsida põhjuseid endast väljapoolt, a la, issand jumal, keegi needis mind ära. Igasugu vanad energiad tulevad endast üles, minevikust, et oleme ise kunagi endale mingis elus sellise seisu korraldanud. Nii ma siis hakkasingi end puhastama ja vabastama sest energiast, sain küll osa asju maha, aga see põhiline energia, mis ärritas ja lausa vihastas, seisis kitina mu Hinge- ja südamekojas ning suhtetasandil. Ei osanudki midagi enam teha ja mõtlesin, et las siis olla nii, küllap tuleb peagi teadmine ja mõistmine. Ja siis ühel õhtul pikali olles tuli mulle selge teadmine, mida teha on tarvis. Ma hakkasin andestama. Jah, andestama. Alustasin nendest Hingedes, kelle sõnad, teod, energiad, mõtted, emotsioonid ja maagiad, loitsud, sajatused ning needused on mind läbi kõikide elude, dimensioonide ja aegruumi kahjustanud. Panin ka kõrgvibratsioonilised kristallid, toorkivimitena, endale erinevatesse energiakeskustesse. Ja siis andestasin endale samamoodi, selle eest, et olin end ise kahjustanud. Ja lõpuks palusin andeks ise kõikide Hingede ja Loodu käest, kahjustavad mõtted, tunded jne, läbi kõikide elude. Mingil hetkel selle protsessi käigus tundsin kuidas kukla taha ja kõrri lõi terav valu sisse, nagu keegi oleks odaga löönud. Ja terve protsessi ajal tajusin, kuidas energiad liikusid, käis suur puhastusprotsess, nagu pendel minu sees, edasi-tagasi. Nägin energiat silme ees keerlemas ja liikumas. Palusin õnnistust ja pühitsust. Siis jäin mõne aja pärast magama. Ning järgmisel päeval üles tõustes oli hoopis teine olemine. Elutahe tuli tagasi, rahu ja heaolutunne samuti. Ja köis mu kaela ümbert oli samuti kadunud. Hea oli olla.

Tänasesse päeva jagan ma Teile kõigile, mu armsad sõbrad, lihtsad sõnad, millel on tugev vabastav toime:

"Kallis minu süda, palun anna mulle andeks kõik minu negatiivsed mõtted, tunded, sõnad, teod, energiad, mis on sind kahjustanud läbi kõikide minu elude, kehastuste, dimensioonide, aegruumi minu ja kõikide teiste kõrgeimaks hüvanguks."

Samamoodi saab seda kasutada vastavalt vajadusele, kas siis alustate "kallis minu Hing" või "kallis minu keha" või "kallis minu ema" jne. Ja lisada võib ka sõnad "teadmata ja teadlikult" (kahjustanud).

Kullakesed, palun andke mulle andeks, kui ma olen kellelegi Teist kahju tekitanud või haiget teinud. Ma armastan Teid ja soovin, et Teie elu oleks täis tingimusteta armastust, rahu, õnne, puhast Valgust ja headust.

 

+0
  • 0
  • 716
Valguseleht
Tauno & Helena Möldri
ingel@valguseleht.ee
Kasutamistingimused