Valguseleht

Hinge puhastamisest läbi andestuse palumise

Just Hing on see, mis on läbi kehastuste erinevaid kogemusi ja energiaid kogunud. Hing on katki läinud ja osakesi kaotanud erinevates õppetükkides ja situatsioonides ja soovib väga tervikuks saada. Kullakesed, kui tajute, et Teie Hinges on vaev, kurbus, valu või üksindus või mõni muu emotsioon või energia, soovitan teha läbi lihtsa, kuid väga vabastava toimingu. Nimelt Hingelt andestuse palumise. Selle käigust võivad aistingud ja kehalised reaktsioonid päris tugevad olla, võib lausa füüsiliselt valus olla ja pisarad voolata. Laske kõigel oma Hingest vabaks saada ja paluge Maal ja Algallikal kogu vabanev energia, informatsioon endasse võtta ja ära puhastada, lahustada või põletada. Iseenda Hinge, kogu Olemuse ja kõikide Valguseolendite kõrgeimaks hüvanguks.

Lisan siia ka näite, nõnda, kuidas mina seda tegin. Minu jaoks oli see väga eriline hetk. Tänan, tänan, tänan.

"Kallis minu Hing, palun anna mulle andeks kõik:

* emotsioonid, mis on Sind kahjustanud läbi kõikide minu elude, kehastuste, dimensioonide, Hinge algloomise hetkest alates igas aja suunas. Ma tänan Sind, ma armastan Sind, ma kallistan Sind.

*mõtted mis on Sind kahjustanud läbi kõikide minu elude, kehastuste, dimensioonide, Hinge algloomise hetkest alates igas aja suunas. Ma tänan Sind, ma armastan Sind, ma kallistan Sind.

*sõnad, mis on Sind kahjustanud läbi kõikide minu elude, kehastuste, dimensioonide, Hinge algloomise hetkest alates igas aja suunas. Ma tänan Sind, ma armastan Sind, ma kallistan Sind.

*teod, mis on Sind kahjustanud läbi kõikide minu elude, kehastuste, dimensioonide, Hinge algloomise hetkest alates igas aja suunas. Ma tänan Sind, ma armastan Sind, ma kallistan Sind.

*energiad, mis on Sind kahjustanud läbi kõikide minu elude, kehastuste, dimensioonide, Hinge algloomise hetkest alates igas aja suunas. Ma tänan Sind, ma armastan Sind, ma kallistan Sind.

*programmid ja koodid, mis on Sind kahjustanud läbi kõikide minu elude, kehastuste, dimensioonide, Hinge algloomise hetkest alates igas aja suunas. Ma tänan Sind, ma armastan Sind, ma kallistan Sind.

*hirmud, mis on Sind kahjustanud läbi kõikide minu elude, kehastuste, dimensioonide, Hinge algloomise hetkest alates igas aja suunas. Ma tänan Sind, ma armastan Sind, ma kallistan Sind.

*valed, mis on Sind kahjustanud läbi kõikide minu elude, kehastuste, dimensioonide, Hinge algloomise hetkest alates igas aja suunas. Ma tänan Sind, ma armastan Sind, ma kallistan Sind.

*emaliini esiisade ja esiemade negatiivsed programmid ja koodid, kogu negatiivne info, mis on Sind kahjustanud läbi kõikide nende elude, kehastuste, dimensioonide, igas aja suunas. Ma tänan Sind, ma armastan Sind, ma kallistan Sind.

*isaliini esiisade ja esiemade negatiivsed programmid ja koodid, kogu negatiivne info, mis on Sind kahjustanud läbi kõikide minu elude, kehastuste, dimensioonide, igas aja suunas. Ma tänan Sind, ma armastan Sind, ma kallistan Sind.

*minu partnerite, kallimate, elukaaslaste, abikaasade negatiivsed tunded, mõtted, sõnad, teod, energiad, koodid ja programmid, mis on Sind kahjustanud, läbi kõikide minu elude, kehastuste, dimensioonide, Hinge algloomise hetkest alates igas aja suunas. Ma tänan Sind, ma armastan Sind, ma kallistan Sind."

Iga kord, kui olete erineva teema eest andeks palunud, kujutage, tunnetage, tajuge või mõelge, kuidas kogu negatiivsus läbi andestamise vabaneb ja läheb Maasse või/ja Algallikasse puhastusse, lahustamisele või põletamisele. Tänage Maad ja Algallikat ning paluge Õnnistust. Kui võimalik, pange ka valge küünal Valguse ja puhtuse sümbolina põlema ja ärge unustage end maandamast.

See on üks näide, kuidas enda Hinge eest hoolt kanda ja teda puhastada. Kui Teil on lisasid, mida tunnete, et soovite kasutada, palun tehke seda. Ja kasutage ka oma meetodeid. Meie Hinged soovivad väga puhtaks saada ja särada ning armastada ja armastust vastu võtta.

Kallid ja paid.

 

+0
  • 0
  • 882
Valguseleht
Tauno & Helena Möldri
ingel@valguseleht.ee
Kasutamistingimused