Valguseleht

Uues alguses ja Valguses

Kullakesed, mul endal on hetkel täpselt see periood, mil Jumalik Ajastatus on käes ja vana uks on suletud ning uus lausa voolab pahinal sisse ja mõni päev on tunne, et 24 h jääb puudu... Absoluutselt igas eluvaldkonnas on muutus, nii et üritan tempos püsida ja paluda, et oleks väge ja jõudu ja samas jääksin Maa peale ka. Olin endale kõike ette kujutanud ja palunud, aga see, mis on tulnud, on veelgi rohkemat ja üllatuslikumat. Ja kõik algas sellest, kui julgesin teha otsuse lõpetada vana karmamustri, vähemalt ühe neist.

Palun andke mulle andeks, et pole jõudnud uusi kaarte teha... Aga kogun kogemusi ja kindlasti panen mulle saadetud juhatused ja sõnumid kunagi taas Teile kirja, kõikide kõrgeimaks hüvanguks.

Mõtlen ikka Teie peale ja olete mulle kõik väga kallid, mu kullakesed... Olgu teie päevades lootust, usku, õnnistusi ja palju armastust.

Tänu ja Valgusega,

Helena Möldri

 

+0
  • 0
  • 723
Valguseleht
Tauno & Helena Möldri
ingel@valguseleht.ee
Kasutamistingimused